icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De weg kiest ...

"Vandaag, 1 oktober 2020, bij het live gaan van onze nieuwe look-and-feel en ons eigen geluid, voelen we ons meer dan ooit klaar voor de toekomst. Tien maanden ervoor zijn we als volledig nieuwe directie gestart met de transformatie van dit bedrijf."

"We zijn als team naar de kern van de mens gegaan en hebben afgesproken om alleen nog maar te gaan ontwikkelen vanuit het hart. Ooit ontstaan als onderdeel van de Jongen Bouwbedrijven verleggen we de focus van het stapelen van stenen naar het creëren van ruimte. De ruimte waarbinnen mensen zich vrij mogen bewegen en hun geluk vinden. In de fysieke omgeving, maar meer dan ooit ook in het proces er naar toe.

De snelheid waarmee we dit hebben weten te bereiken zit ‘m in team JPO! Naar een gedicht van Dag Hammarskjöld 'niet jij kiest de weg, de weg kiest jou' zijn onze collega’s de reis begonnen met de wil om 'aan het einde van de weg milder te zijn, en wijzer, dan aan het begin’.

Met een grote diversiteit aan mensen en achtergronden, weten we het beste in elkaar naar boven te halen. Elkaar te prikkelen en uit de comfortzone te trekken. Om te groeien als mens en als team. En dat kon alleen slagen als iedereen zich hiervoor open stelde. Hetgeen ons verbindt. Dat bereiken in enkele maanden tijd maakt ons als directie ontzettend trots. Trots op ons team. Dat is voor ons ruimte voor geluk.”

Nadja van Es en Gard Stals