icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een nieuw begin voor CrossFit Zitterd

Nadat het bedrijfspand op 11 december vorig jaar in vlammen op ging, is CrossFit Zitterd inmiddels weer volop in bedrijf. Dankzij snel schakelen heeft de fitnessclub onderdak gevonden in de plint van het stadion op bedrijventerrein ‘Bedrijvenstad Fortuna’.

In december 2022 brandde het pand aan de Rijksweg Zuid, waar CrossFit Zitterd in gevestigd was, tot op de grond af. “Onwerkelijk om mee te maken hoe alles wat je in vijf jaar opgebouwd hebt, in één nacht verwoest wordt”, aldus mede-eigenaar Juul van den Bragt. Maar stilzitten deden ze niet, want door snelle actie, mede met steun van Roy Broekmans van Royworks, stuitte hij en compagnon Stefan Bierbauer op het huurpand van VolkerWessels-onderneming JPO. Daardoor kon CrossFit Zitterd alweer binnen zes weken de deuren openen aan de Barcelonastraat in Sittard.

25 februari: officiële opening

Van den Bragt: “Hoewel het verschrikkelijk is wat er is gebeurd, zijn we achteraf heel blij en opgelucht dat we op deze manier zo’n snelle doorstart hebben kunnen maken. Voor onszelf, maar uiteraard ook voor onze klanten, die nu door kunnen met hun work-outs en fit worden in deze inspirerende sportomgeving. Op zaterdag 25 februari hebben we vanaf 14:00 uur de officiële opening voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze nieuwe gym.” 

“We zijn er trots op dat we deze sportieve ondernemers snel weer op de been hebben kunnen helpen”, licht Gard Stals, directeur van JPO, toe. “Daarnaast is de komst van CrossFit Zitterd een mooie toevoeging aan Bedrijvenstad Fortuna; een invulling die bijdraagt aan het creëren van een gezonde leefomgeving en zorgt voor nieuwe verbindingen. Waar lichaam en geest tot rust, maar nu dus ook in beweging, kunnen komen.”