icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Steun voor Dansschool Fresh

Samen met de gemeente Weert en de stichting Gaan voor Goud heeft Jongen Projectontwikkeling de financiƫle ondersteuning opgepakt van Dansschool Fresh in Weert en hun Olympische droom. Paris 2024 ... here we come!

Olympische droom

Tijdens de Spelen van 2024 staat breakdance voor het eerst op het programma. “Een geweldige kans én droom”, aldus Raymon Truijen, die de school in 2012 oprichtte. Inmiddels volgen zo’n 750 leerlingen les op meerdere Limburgse locaties en heeft de school al enkele wereldkampioenen bij de jeugd voortgebracht. “Met 12 kids zijn we een speciaal traject gestart gericht op Parijs ’24. Eén keer per week een extra training van 4,5 uur op zaterdag, individuele coaching en deelname aan allerlei toernooien tijdens de ‘road to’. Daar zijn serieuze bedragen mee gemoeid. We zijn ontzettend blij met de steun van gemeente, stichting en Jongen Projectontwikkeling.”

 

Wethouder Tessa Geelen: “Raymon heeft met Fresh de jonge talenten op eigen kracht naar de top gebracht. Dat is natuurlijk een buitengewone prestatie, en inspirerend voor de jeugd! En nu lonkt het Olympisch podium. Wij dragen graag een klein steentje bij aan deze geweldige ontwikkeling”. 

 

“Juist in deze tijd is het belangrijk om het verenigingsleven en sport en beweging van jongeren te steunen”, licht Gard Stals, directeur van Jongen Projectontwikkeling toe. “Bovendien is Raymon een enthousiaste, jonge ondernemer met een droom. Daar creëren wij graag ruimte voor. Als Limburgs bedrijf zijn we trots op wat hij neergezet heeft en gaan we met spanning volgen of het lukt om Parijs 2024 te halen en ook daar te presteren.”