icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

JPO in de zomereditie VG Visie

In de recent verschenen Zomer Wonen editie van VG Visie staat een uitgebreid interview met Gard Stals en Nadja van Es. Over de transformatie van JPO, van 'het stapelen van stenen' naar 'het creëren van ruimte voor geluk'.

Het creëren van ruimte voor geluk, door gebieden en gebouwen te creëren die mensen een gezonde leefomgeving bieden en waar sociale binding centraal staat. In verbinding met onze partners, onze klanten en onszelf, willen we als projectontwikkelaar maatschappelijk relevant zijn en een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Wat we doen moet iets goeds en moois achterlaten. Met de concepten en visies die we ontwikkelen, willen we voor een lange periode in positieve zin het verschil maken in een stad of regio. En in het leven van mensen.