icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ruimte voor ondernemersgeluk

Ontwikkelen doen we samen bij JPO. En dus ook met ondernemers. Een nieuwe bedrijfsruimte moet namelijk passen als een maatpak. “Built to suit”, noemen we dat.

In de Cramer in Heerlen

Met dit concept als basis bieden we in Heerlen ruimte voor nieuw ondernemerschap en creëren  we een nieuw perspectief. De locatie op bedrijventerrein In de Cramer doet menig ondernemer watertanden. Bijna 11.000 m², direct naast de stadsautobaan N281, nabij een knooppunt van snelwegen en op steenworp afstand van het centrum van de gemeente Heerlen en de Woonboulevard. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een A1-locatie dus. Hier, op het voormalige terrein van het Limburgs Dagblad, geven  we samen met de ondernemer vorm aan een nieuwe bedrijfsruimte.

En dat doen we, zoals gezegd, samen. Vastgoed gaat namelijk over mensen. Niet de stenen, maar de ondernemer en zijn bedrijf staan centraal. De persoonlijke wensen, de zakelijke keuzes en ambities, de passie en beleving. Alleen zo kunnen we maatwerk leveren, een gebouw dat voor lange tijd waarde toevoegt aan de omgeving en aan de stad. Uiteindelijk draait het daar allemaal om. Zo bieden we ruimte voor geluk. 

De verkoop is inmiddels gestart en wordt verzorgd door Aelmans Adviesgroep.
Voor meer informatie over dit project verwijzen we naar de brochure.