icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ruimte voor ondernemersgeluk

Ook in Noord-Limburg creƫert JPO ruimte voor nieuw ondernemerschap. Op de laatst beschikbare kavel op bedrijventerrein De Blakt, langs de A73 in het hart van de logistieke hotspot Venlo-Venray, ontwikkelen we DC Oostrum.

Een warehouse van 10.650 m² met mezzanine en kantoor, inclusief parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. In de loop van 2024 wordt dit nieuwe distributiecentrum opgeleverd. Single tenant, wat betekent dat de gebruiker het gebouw en het terrein in z’n geheel huurt en dus niet met andere logistieke ondernemers hoeft te delen. Op het bedrijventerrein en in de nabije omgeving zijn diverse logistieke bedrijven uit binnen- en buitenland gevestigd, waaronder Ceva Logistics, Flextronics, De Klok Logistics, Aviko, Sligro en Cordstrap.

De ontwikkeling van DC Oostrum is een coproductie van VolkerWessels Logistics Development en JPO. Samen bieden we logistieke ondernemers een unieke mogelijkheid om op deze strategische plek te floreren. De verhuur is inmiddels gestart door makelaars Guus Wolters en Daan Linders van Cushman & Wakefield en Peter Titulaer en Dennis Kleijne van JLL.