icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Verhuizing Jongen en JPO naar Roermond

Bouwbedrijf Jongen en projectontwikkelaar JPO nemen komend voorjaar hun intrek in het Natalinigebouw in Roermond. “We komen op een prachtige, iconische plek terecht, midden in ons werkgebied”, aldus Gard Stals, die directeur is van beide VolkerWessels-ondernemingen.

Met de intrek in een kantoorpand in Roermond keert Jongen terug in de stad waar de organisatie in het verleden al kantoor hield en sinds mensenheugenis actief is. Met de verhuizing van zowel Jongen als JPO is de sluiting van de kantoren in Landgraaf en Venlo definitief.

Het is volgens Stals niet alleen een mooie stap voor de toekomst, maar ook één boordevol historie. “Het Natalinigebouw is in de periode 2008 tot en met 2010 door Jongen gebouwd. Bovendien hebben we vanuit ons nieuwe kantoor straks uitzicht op verschillende projecten waar wij als bedrijven bij betrokken zijn geweest, zoals het Designer Outlet, Jazz City en het Kazerne voorterrein.” 

Dirk Franssen, wethouder Roermond: ‘’Ik ben verheugd over de terugkeer van Jongen en de komst van JPO naar onze stad. Het maakt me trots dat twee dochterondernemingen van een toonaangevend concern als VolkerWessels (opnieuw) voor Roermond hebben gekozen om zich te vestigen. We hopen van harte dat JPO en Jongen zich snel thuis voelen in onze stad en dat ze vanuit hun nieuwe thuisbasis een mooie succesvolle toekomst tegemoet gaan.’’

 

Huiselijkheid én professionaliteit

Voor beide organisaties in het Limburgse is het een belangrijke stap in het transformatieproces dat is ingezet. Stals: “Ons nieuwe onderkomen straalt huiselijkheid én professionaliteit uit. Het zal als ‘thuis’ voelen. Dat maakt het prettiger werken. Om een nieuwe generatie medewerkers te bereiken is een meer centrale en dynamische locatie een groot voordeel. We faciliteren daarnaast de ontmoeting. Onze nieuwe kantoorplek brengt ons dichter bij onze opdrachtgevers en legt nieuwe verbindingen. Vanuit Roermond bouwen we verder aan onze toekomst!

 Jongen en JPO werden tijdens de transactie geadviseerd door Van Gool Elburg uit Amsterdam. De verhuurder werd bijgestaan door Jack Frenken Makelaars en Adviseurs uit Roermond. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe kantoor. Het doel is om in het voorjaar te verhuizen.