icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk en logo

Er breekt een nieuwe tijd aan voor VolkerWessels. Een tijd waarin VolkerWessels wil bouwen aan de zichtbaarheid en bekendheid van haar naam. VolkerWessels koestert de diversiteit en de eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen het concern, maar is zich er ook van bewust dat in de huidige wereld meer dan ooit met één gezicht naar buiten moeten worden getreden.

VolkerWessels kiest daarom voor haarzelf en voor alle werkmaatschappijen een nieuw beeldmerk. Een beeldmerk dat de onderlinge verbondenheid tussen de verschillende werkmaatschappijen binnen de VolkerWessels familie illustreert. Maar tegelijk ook refereert aan de oorsprong van VolkerWessels, Bouwbedrijf Wessels uit Rijssen. Een familiebedrijf met een rijke historie, waar van oudsher het ondernemerschap, risico nemen en nieuwe wegen bewandelen in het bloed zit.

Het nieuwe beeldmerk staat voor belangrijke waarden zoals geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. De familie Wessels heeft een lange termijnvisie en ziet het als haar taak om zo een sterk en gezond bedrijf over te dragen aan de volgende generatie.

Als trots onderdeel van de VolkerWessels familie zal ook JPO dit nieuwe beeldmerk gaan voeren. Onze aanpak en onze visie veranderen echter niet. Door te luisteren en aandacht te besteden aan wat voor de mens belangrijk is, blijven wij leefomgevingen creëren die voor lange tijd het verschil maken. Leefomgevingen die gezond zijn en waar geluk de ruimte krijgt.  

Meer weten: https://youtu.be/-_IEiiv0pds