icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Eijsden, Nieuw Poelveld

Aan de rand van Eijsden, in het glooiende Maasdal, ontwikkelden we met de gemeente en onze partners, een visie voor een nieuwe leefomgeving. Zoals in dit karakteristieke dorp de natuur alom aanwezig is, zo wordt ook Nieuw Poelveld aan drie zijden omringd door groen.

Met respect voor het bestaande, landelijke karakter ontstond een nieuwe wijk van 650 woningen. Huizen voor iedereen, verdeeld over de verschillende doelgroepen. Nieuw Poelveld is organisch gegroeid, stap voor stap, zoals een dorp ontstaat. Het is er heerlijk wonen met voorzieningen dicht in de buurt.  Een brede school, een bibliotheek, een sportcentrum en diverse winkels. En voor de kinderen: heel veel ruimte om te spelen. 

Met de afronding in zicht kijken we terug op een geslaagde reis. De samenwerking met de gemeente en andere partners verliep uitstekend en ook het eindresultaat maakt ons trots. Nieuw Poelveld is zeer geliefd. De energie is er voelbaar, rondom de school, het park en het nieuwe ‘dorpshart’. Er is ruimte voor ontmoeting, ruimte voor elkaar!