icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze drijfveren

Ontwikkelen is mooi, maar voor JPO niet de essentie. Ons geluk gaat over mensen. We willen iets nalaten wat er toe doet, iets toevoegen wat er nog niet is. Mensen verbinden en verwonderen. Samen met de partners om ons heen bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Een plek waar je je goed voelt en jezelf kunt zijn. Dát is wat ons drijft en onderscheidt.

Gezond leven is het vertrek- en eindpunt bij alles wat we doen. De omgevingen die we in samenwerking creëren, moeten als thuis voelen. De plek waar je je veilig en comfortabel voelt en waar schone lucht vanzelfsprekend is. Waar lichaam en geest tot rust, maar ook in beweging kunnen komen. Waar je geïnspireerd wordt, nieuwe verbindingen legt, proost op het leven. Waar je op de fundamenten van het verleden samen aan een nieuwe toekomst bouwt. Kortom, een plek waar je trots op bent en die je wil koesteren. Dat is wat we verstaan onder gezond leven.

Ruimte maken voor geluk kan alleen door de mens in het centrum van de aandacht te plaatsen. Dat is precies wat we doen. De menselijke maat is onze toetssteen. In onze projecten, maar ook in onze samenwerking. Want wij geloven in samen. We ontwikkelen door te luisteren - open en duurzaam en slaan bruggen vanuit begrip, respect en inlevingsvermogen. Door met elkaar een visie te ontwikkelen ontstaan projecten die sociaal verbinden. Samen durven dromen. Successen vieren. Dát is wat ons drijft.

Daarvoor worden we graag uitgedaagd. Met VolkerWessels als gedegen basis combineren we durf met daadkracht. We tonen lef, maar stellen ons ook graag kwetsbaar op. We nodigen uit om anders te kijken. Niet naar het individu, maar naar het grotere geheel. Niet met het hoofd, maar met het hart.
Zo maken we ruimte voor geluk.