icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze drijfveren

Wij zijn projectontwikkelaar. Daar zijn we trots op. Niet vanwege die titel, maar vanwege de opgaves waaraan we mogen werken. Het geeft ons veel voldoening om ruimtelijk en functioneel vorm te geven aan gebieden. Om maatschappelijk relevant te kunnen zijn en waarde toe te voegen aan de samenleving.

Ruimte voor geluk

We creëren graag leef- en werkomgevingen die inspireren en doen verwonderen. Die ontstaan vanuit een visie en die met respect voor het verleden, voor lange tijd het verschil maken. Plekken die als thuis voelen en waar je jezelf kunt zijn. Dit is wat we graag achterlaten.

Dat kan alleen door de mens centraal te stellen. In al ons doen en zijn is de menselijke maat onze toetssteen. In onze projecten, maar ook in onze samenwerking. Want wij geloven in samen. Wij ontwikkelen door te luisteren. Open en duurzaam. Door bruggen te slaan vanuit begrip, respect en inlevingsvermogen. Door met elkaar een visie te ontwikkelen ontstaan projecten die sociaal verbinden. Door samen durven te dromen. En samen successen te vieren. Dat is wat ons drijft.

Daarvoor worden we graag uitgedaagd. Met VolkerWessels als onze basis zorgen we voor durf en daadkracht. We tonen lef, maar stellen ons ook graag kwetsbaar op. We nodigen uit om anders te kijken. Niet naar het individu, maar naar het groter geheel. Niet vanuit ratio, maar vanuit het gevoel. Dat is voor ons duurzaamheid. Zo werken we aan geluk.

Geluk is een groot goed, maar schuilt vaak in kleine dingen. Een glimlach, een ontmoeting, een moment van harmonie. Geluk staat voor kwaliteit, voor balans en voor samenzijn. Wij ontwikkelen ruimte voor geluk. Ruimte voor trots, veiligheid en verbinding. Ruimte voor dromen, passie en authenticiteit. Ruimten om trots op te zijn. Ruimte voor geluk.