icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Roermond, Aan de Vallei

Natuur en stad komen samen in Aan de Vallei, met 27 hectare de grootse natuurinclusieve leefomgeving van Limburg. In dit nieuwe woongebied in Roermond, dat we samen met woningcorporaties Wonen Limburg en Wonen Zuid ontwikkelen, gaan woningbouw- en natuurontwikkeling hand in hand.

Hier draait alles om verbinding. Om een optimale balans tussen mens, dier en milieu. Gezond leven schrijven we hier met hoofdletters. De groene omgeving nodigt uit om naar buiten te gaan, de natuur te ontdekken, te ontspannen en elkaar te ontmoeten. Stenen staan in dienst van het glooiende landschap. Door de biodiversiteit te vergroten, versterken we het woonklimaat en dragen we op een positieve manier bij aan de gezondheid van mens en dier.

Het maakt Aan de Vallei tot ideale plek om te genieten. Dichtbij de natuur, dichtbij de stad. Ruimte voor jezelf.

www.aandevallei.nl