icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Valkenburg, Diepengaerde

De voormalige Geulhal, die jarenlang dienst deed als evenementenhal en schaatsbaan, was in verval geraakt en daardoor dringend toe aan een nieuwe invulling. Vanwege de markante ligging nabij het centrum, aan de voet van de Cauberg en langs rivier de Geul voelden wij ons verantwoordelijk om een plan te maken voor deze locatie. En zo geschiedde. Samen met de gemeente en omwonenden hebben we een visie ontwikkeld voor de lange termijn, een plan waar ook toekomstige generaties trots op kunnen zijn.

Een stedelijk woonklimaat met oog voor de menselijke maat waarbij we haar unieke omgeving nog beter tot haar recht laten komen.  Het resultaat heet Diepengaerde en mag er zijn. Vijf solitaire woongebouwen, zorgvuldig gesitueerd in een groene, parkachtige omgeving. Diepengaerde nodigt uit om te wonen, verblijven en ontmoeten. Dichtbij de stad en toch in het groen en aan het water. Bewoners genieten hier elke dag weer van het uitzicht op het park, de rivier en de beboste hellingen. Zij vinden hier hun ruimte voor geluk.