icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Weert, En

Verleden en toekomst vinden elkaar in ‘En’, ons ambitieuze en winnende plan voor de ontwikkeling van de Stadsbruglocatie in Weert. Drie gebouwen, duurzaam vormgegeven rondom een bezinningstuin en verbonden tot een karakteristiek geheel. Een nieuw, herkenbaar gezicht voor de noordelijke entree tot de stad.

‘En’ staat voor groen én sociaal, voor een gezonde leefomgeving waar ruimte is voor iedereen. Voor jij én ik. Alleen én samen. Voor mens én dier. Jong én oud. Natuur én stad. Duurzaamheid in de meest brede zin van het woord.

Het plan gaat uit van studio’s met gemeenschappelijke ruimten en appartementen van wisselende omvang, verdeeld over één of twee woonlagen. Een driedimensionaal daklandschap maakt de beleving compleet. Het resultaat wordt iconisch en tegelijkertijd sfeervol. Beeldbepalend met oog voor de menselijke maat. Geluk zit immers niet in stenen, maar in mensen.