icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

JPO is verhuisd naar Roermond

Het is een gedenkwaardige dag voor JPO. We verhuizen naar Midden-Limburg, naar het hart van ons werkgebied. Samen met onze collega’s van Jongen nemen we vandaag onze intrek in het Natalini kantoorgebouw in Roermond. Een nieuw thuis in de stad waarmee we zo nauw verbonden zijn.

De plek is iconisch. Uitkijkend over de Maas, bij de entree van de stad. Op de contouren van de voormalige gasfabriek heeft de Italiaanse architect Adolfo Natalini (1941, Pistoia) een gebouw ontworpen als moderne tegenhanger van de historische binnenstad. Een architectonische knipoog naar het oude Roermond, dat lange tijd omgeven werd door een vestingsmuur, compleet met poorten en torens.

Naast een fijne en inspirerende werkplek is ons nieuwe kantoor een plek van verbinding. Onze nieuwe thuisbasis in Midden-Limburg brengt ons letterlijk dichter bij onze partners met wie we graag samenwerken. Bij al die projecten die we met veel toewijding en plezier ontwikkelen. We willen mensen bij elkaar brengen en verwonderen, bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Plekken creëren die er toe doen. Oftewel: ruimte maken voor geluk!

Ons nieuwe kantoor aan Buitenop 8 biedt de vertrouwde sfeer van JPO op een centralere plek. Voel je vrij om een kijkje te komen nemen, bij te praten en te genieten van het  uitzicht. We verwelkomen je met een lekkere kop koffie.